Legfőbb feladatunknak tekintjük, hogy segítsünk az Ön igényeinek és az ingatlan adta lehetőségeknek legmegfelelőbb klíma készülék kiválasztásában, valamint szakszerű beszerelésében, elsősorban Budapesten és vonzáskörzetében.

A klímaszerelés előtt minden esetben a készülék kiválasztása előzi meg. Ez nem is olyan egyszerű feladat, ha megfelelő kapacitású és esztétikusan beszerelhető légkondicionáló berendezést szeretne. Sajnos, még Budapest frekventáltabb körzeteiben is találkozunk rosszul méretezett, a helyiséghez képest túlságosan kis teljesítményű klímákkal, valamint a nem megfelelően megválasztott klíma típusból adódóan kevéssé esztétikusan beszerelt készülékekkel. Az ilyen jellegű problémák nem az anyagi korlátokra, hanem szinte mindig a tájékoztatás hiányára vezethetők vissza. Klíma szerelés előtt mindenképp érdemes kikérni egy szakember véleményét!

aircon17

Cégünknél a klímaszerelés előtti helyszíni felmérés ingyenes, és Budapest legtöbb kerületében, illetve Pest megyén belül kiszállási díjat sem számítunk fel. Egy személyes találkozó keretében felmérjük, hogy melyik légkondicionáló készülék nyújtja a legjobb megoldást Önnek. Sikeres ajánlattétel után a klímaszerelést rövid határidővel vállaljuk.

Érdeklődni a következő elérhetőségeken tud:

free-mail-icon-142-thumb info@acelcapa.hu

134744 0620/223-3220

szechenyi_balalso_elem_190524